Er smerten i min skulder fra en Rotator manchet skade

Door: Pierre Bourdin · Visninger: 56 · Kategori: Les maladies et conditions

Der er flere strukturer, der kan forårsage en smertefuld skulder. Skade disse strukturer kan føre til fælles diagnosticering af shoulder tendinitis eller en rotator manchet skade. Dette er ikke altid tilfældet og kilden til smerten kan ikke skulder muskler og sener overhovedet. I denne artikel beskrives mulige smerte generatorer i skulderen.

Den mest anerkendte måde for smerte at udvikle i skulderen er gennem traume. Dette kunne bestå af noget indlysende ligesom falder på din udstrakte arm forårsager din skulder til papirstop eller forsøger at skubbe eller trække på et fast objekt. En mindre indlysende traumatiske hændelse kunne kraftigt bruger musklerne i skulder over tid og derefter smerte opstår. Dette kunne ske under aktiviteter såsom hugning brænde, hamring eller udøvelse i en gentagne fashion. Den første traumatiske hændelse er identificeret som en macrotrauma, hvilket betyder, at det er en stor og indlysende begivenhed. Den anden situation er kaldt et microtrauma, hvilket betyder, at det er mindre indlysende og opstod med gentagne fornærmelser til muskelvæv. En forekommer nødvendigvis ikke mere end den anden, men begge kan medføre betydelig skade og smerter.

Hændelsen macrotraumatic kan føre til skade af muskelvæv ved at forårsage en større tåre i muscle fibers. En muscle tåre beskriver netop som en tåre i muskulaturen. Muscle fibers faktisk rip fra hinanden og blive adskilt fra hinanden, eller hvor muscle seneimplantat indsætter et ben i skulderen. Rotator manchet muskler kan rive til forskellige grader. Størrelsen af slitage kan variere og vil blive kaldt, fuld eller delvis fuld-tykkelse tåre. Det er vigtigt at huske på, at bare fordi en muscle tåre findes ikke altid betyder du vil skal have kirurgi. Tegn, en skulder muscle er revet omfatter, men er ikke begrænset til smerte, svaghed og tab af bevægelse.

En microtraumatic begivenhed eller gentagne merforbrug kan føre til skade af muskelvæv ved at forårsage mindre tårer i muscle fibers. Disse er små i grad men nok til at forårsage en provokerende proces at forekomme som fører til smerte. Tendinitis er en inflammation af muskel- eller seneskade. Det er ikke det samme som en delvis eller fuldstændig tåre. Muscle fibers ikke faktisk adskilt fra hinanden. Denne type hændelse kan forårsage betydelig smerte og dysfunction. Tegn, en skulder muscle er betændt omfatter, men er ikke begrænset til smerte, svaghed og tab af bevægelse.

En anden almindelig årsag til skulder smerter er forandringer i slimsæk. En bursa er en flydende udfyldt sack, der sidder mellem muskel og knogle. Bursa er designet til at beskytte muscle fra skrabning mod ikke-udbenet, således det beskytter det mod at blive irriteret mod ikke-udbenet. Bursa har en masse nerve endelser i det. Når den bursal sac bliver betændt kalder vi denne betingelse forandringer i slimsæk. Forandringer i slimsæk af boven kan være meget smertefuldt. En forandringer i slimsæk kan forekomme i skulderen som følge af en makro eller microtraumatic begivenhed som beskrevet ovenfor ligesom en muscle tåre eller tendinitis kan udvikle. Tegn, en skulder bursa er betændt omfatter, men er ikke begrænset til smerte, svaghed og tab af bevægelse.

Disse er tre af de mest almindelige patologier, der forårsager smerter i skulderen. Du vil bemærke, at de symptomer, du kan opleve som følge af disse betingelser er meget ens. Så hvordan fortæller du hvilke du kan have problemet? Godt, for at fastslå, at du bør konsultere en kompetente fysisk behandler i dit område, der har specialiseret sig i evaluering og behandling af muskel og/eller ortopædi patologier. De vil kunne med held diagnosticere kilden til din smerte og behandle problemet korrekt.