Lær at læse kropssprog

Door: Céline Hoffmann · Visninger: 4 · Kategori: Self Help

Kropssprog og bevægelighed er forstået som den ikke-verbal kommunikation, der enkeltpersoner skildre når de taler eller præsenterer for andre. Det er processen med at udtrykke følelser, formidlingen holdninger, demonstrerer personlighed træk og støtte vores overordnede betydning gennem ikke-verbal midler. Du vil finde, at enkelte vil bruge deres kropssprog til at kommunikere med andre mennesker i deres hverdag.

Der er mange forskellige ikke-verbal funktionsmåder, der varierer på tværs af kulturer, såsom tommelfingeren op til tilkendegiver “måde at gå” eller “god job”. De forskellige seks primære følelser af lykke, overraskelse, sorg, frygt, vrede og afsky er dog almindelige i hele alle kulturer. Du vil finde at disse seks kommer fra vores egne instinkter og kan blive undervist til os, som de naturligvis vil vises når vi tale og kommunikere med andre. Når du har en samtale med en anden person har du kommer fra inden du udtryk, der kommer fra din sub bevidsthed. Og, fordi dette kommer fra underbevidsthed, det kan fortælle andre en hel del om, hvordan du som en person.

Frygt er en naturlig menneskelige følelser og tjener et formål relateret til vores sikkerhed. Men lad os forestille os en person, der har oplevet en alvorlig auto mobile ulykke, men snarere end kører til støtte af de sårede; de køre franticly i den modsatte retning. Denne hektiske kører væk er organ udtryk, der helt sikkert udleder en slags frygt. Specielt hvad det frygt muligvis ikke bekendt uden tale med personen. Men det er indlysende, at frygten har intet at gøre med umiddelbare sikkerhed. Gennem dette eksempel bør du kunne se, hvordan vi kan læse en andens personlighed gennem linsen af hans kropssprog.

Du kan prøve eksperimentet af din egen hjemme. Når du taler til en person, bør du se hvad deres krop kommunikerer du samt. Mens vi taler med en person, iagttage deres kropssprog, som de taler. Efter nogle få øjeblikke observation, bør du lukke dine øjne og løbende lytter til dem. Når du gør dette, vil du ikke kunne se deres hænder, flytning, ansigtsudtryk, eller andre legemsprøver bevægelser. Du vil imidlertid klar over, hvor mange oplysninger er ikke tilgængelig for dig, fordi du har dine øjne lukket. Du vil finde, at således processen bliver endnu vanskeligere at læse og forstå uden faktisk at se en persons udtryk, der går med deres vocal indlæg.

En konkret måde at lære at læse andres kropssprog er at overholde dem og få at vide, hvordan de fungerer. Du bør huske, at alle individer har seks almindelige typer instinctual kropssprog. Men disse variere i graden af udtryk. Der er ikke-verbal kommunikation, der vil også være fælles blandt visse kulturer, samfund og familier. Grundet dette, kan to forskellige mennesker har meget lignende funktionsmåder, som vil komme til udtryk gennem lignende typer kropssprog. Hvis du kender dine egne kropssprog, derefter du vil finde det lettere at læse lignende dem i andre, og derfor vil give dig indsigt i en anden folks personligheder.

Som du lære Prøv dine egne kropssprog relatere disse funktionsmåder til din underbevidst tænkning. Forsøg at regulere eller over analysere din underbevidst tanke imidlertid. Det eneste mål er at matche disse tanker med kropssprog, du bruger til at udtrykke disse tanker. Dette ikke om at dømme selv, men det handler om at lære at læse dit kropssprog, så du kan læse kropssprog andres. Du kan bruge disse oplysninger til at forbedre din forståelse af de mange forskellige interaktioner, som du vil blive involveret med.

Når du genkender nogle af dine egne kropssprog bevægelser og hvad de betyder, vil du kunne begynde at læse andre mennesker med flere nøjagtighed. Når du har en samtale med en person, vil du være i stand til at identificere forskellige ting såsom blandet meddelelser. Disse blandet meddelelser vil blive identificeret når enkeltperson siger én ting, men deres noget andet organ kommunikation.

Et godt eksempel er, når en person ligger til dig. De fortælle, “I didn’t do it!”, men tonen af stemme, ser væk, og den mindre nervøsitet lader dig vide, at noget ikke er ret i hvad de fortæller dig. Denne konflikt mellem verbalt sprog og kropssprog kunne signalere bedrag. Blandet meddelelser er mest sikkert relateret til uærlighed og pege på den pågældende for at have noget at skjule.